Descriere post

Angajam  soferi C+E, cu / fara ADR colete pentru ansamblu de 40 tone. Activitatea va fi pentru firme suedeze cu actionariat romanesc cu sediul la Stockholm sau Goteborg, curse nationale Suedia.

Oferim contract romanesc cu retributie neta de 110 euro / zi calendaristica trecuta in contract. Detasare legala catre firma din Suedia cu inregistrare la Ministerul Muncii de acolo. Salariul se plateste in 2 transe, pe 30 ale lunii pentru perioada lucrata in prima jumatate a lunii si pe 15 ale lunii urmatoare pentru a doua jumatate a lunii. In perioadele de repaos la domiciliu se plateste concediu. Beneficii totale nete pentru 9 luni lucrate dintr-un an, peste 30 000 de euro.

Se efectueaza doar transport  intern pe teritoriul Suediei, cu remorci prelata sau box, foarte rar container. Marfuri generale, colete cu ADR intercalate. Curse lungi / grupaje variabile, se ajunge la baza in fiecare weekend.. Dispeceri romani, dar sunt necesare cunostinte minime de limba engleza pentru comunicarea cu clientii. Se cere experienta minim 2 ani pe comunitate. Se lucreaza in jur de 12 ore pe zi, se fac in medie 10 000 km lunar.  Se lucreaza sambata cand este posibila pauza de 24 de ore. Camioane confortabile Daf, Man, Mercedes si Scania dotate cu aparat de cafea, cuptor cu microunde, frigider, telefon propriu, etc. Cazare permanenta platita de firma in camere dotate cu bucatarie, baie, masini de spalat. Echipament de munca asigurat, nu este nevoie de bagaj suplimentar. Soferul poate veni doar cu haine si lenjeria de cabina. Nu este nevoie de aragaz, vesela, etc. Program de lucru minim 8 saptamani cu 2 acasa, sau preferabil 3 luni cu una acasa. Se poate lucra pe termen lung, se poate veni cu familia.

Nu sunam noi in prima faza!!! Nu lasati numere de telefon, nu trimiteti CV-uri! Va rugam sa sunati dumneavoastra la nr 0723302729 sau contactati-ne pe Messenger. Recomandam  sa completati aplicatia noastra https://joburidevis.ro/app/add-profile . Incarcati o poza actuala. Din aplicatie generam un CV tehnic, specific, pe care il trimitem transportatorului in limba tarii respective. Dupa ce va inregistrati, ve-ti fi sunati in maxim 48 de ore. Aceasta este o varianta pentru soferii care doresc sa revina frecvent acasa. Asiguram  intocmirea documentelor de sedere. Cei care nu sunt disponibili imediat pot depune CV-uri pentru joburi ulterioare.

Activitatea se desfasoarea in afara tarii, in UE.

FORMULAR DE CONTACT

  • E-CARGOO AGENCY SRL
    J27/1135/2019, C.U.I. Ro 41732291
    Cap. Soc. 50000 lei
  • Str. Gării 1031, Roznov, Judet Neamt, Romania
  • +40 723 302 729
  • contact@joburidevis.ro