Descriere post

Angajam  2 – 4 soferi C+E, cu atestat ADR Cisterna, pentru combustibili si chimice. Activitatea va fi pentru o  firma din nordul Italiei, zona Milano, curse nationale in Italia, cu posibilitate de a merge arareori in Franta. Preluarea / predarea camioanelor se face la baza de langa Milano. Se asigura parcare pentru autoturismul propriu.

Oferim contract romanesc cu retributie neta de 110 euro / zi calendaristica trecuta in contract. Detasare legala catre firma din strainatate cu inregistrare la Ministerul Muncii de acolo. Salariul se plateste in 2 transe, pe 30 ale lunii pentru perioada lucrata in prima jumatate a lunii si pe 15 ale lunii urmatoare pentru a doua jumatate a lunii. In perioadele de repaus la domiciliu se plateste concediul aferent lunilor lucrate anterior.

Se efectueaza transport national pe teritoriul Italiei, cu tot felul de cisterne – tank, container, siloz – se schimba remorcile. Se incarca atat substante ADR cat si non – ADR, curse lungi / grupaje variabile, se ajunge la baza in fiecare weekend, cateodata si in cursul saptamanii. Dispeceri vorbitori de limba romana, dar se cer  cunostinte minime de limba italiana pentru comunicarea cu clientii / furnizorii. Se cere experienta minim 2 ani pe comunitate. Se lucreaza in jur de 12 – 14 ore pe zi, se fac in medie 8000 km lunar.  Se lucreaza arareori sambata cand este posibila pauza de 24 de ore, contracost. Camioane confortabile Euro 6 – MAN, DAF, Ford, Iveco. Baza dotata cu bucatarie, baie, masina de spalat. Program de lucru negociabil, se prefera intoarcerea de 3 ori pe an, vara si la sarbatori.

Nu sunam noi in prima faza!!! Nu lasati numere de telefon, nu trimiteti CV-uri! Va rugam sa sunati dumneavoastra la nr 0723302729 sau contactati-ne pe Messenger. Recomandam  sa completati aplicatia noastra https://joburidevis.ro/app/add-profile . Incarcati o poza actuala. Din aplicatie generam un CV tehnic, specific, pe care il trimitem transportatorului in limba tarii respective. Dupa ce va inregistrati, ve-ti fi sunati in maxim 48 de ore, daca puteti pleca la data ceruta. Aceasta este o varianta pentru soferii care doresc sa revina frecvent acasa. Cei care nu sunt disponibili imediat pot depune CV-uri pentru joburi ulterioare.

Activitatea se desfasoarea in afara tarii, in UE.

FORMULAR DE CONTACT

  • E-CARGOO AGENCY SRL
    J27/1135/2019, C.U.I. Ro 41732291
    Cap. Soc. 50000 lei
  • Str. Gării 1031, Roznov, Judet Neamt, Romania
  • +40 723 302 729
  • contact@joburidevis.ro