Descriere post

Angajam soferi C+E, cu ADR colete, pentru 40 tone, pentru firma germana cu sediul in Perl -Borg, langa Luxemburg. Se lucreaza pentru si cu remorcile firmei Dandoy Belgia, curse internationale. Pot fi angajati initial si soferi fara ADR, cu conditia sa se autorizeze in cel mai scurt timp.

Oferim contract german cu retributie neta de 110 euro / zi calendaristica plus beneficiile sistemului de asigurari sociale german. Salariul se plateste in 2 transe, avans pe 30 ale lunii in curs, 50 euro x nr de zile la lucru si rest de plata pe 15 ale lunii urmatoare. Se deconteaza transportul de 4 ori pe an – 300 de euro dus / intors. In perioadele de repaos la domiciliu se plateste concediu dupa fiecare 3 luni, in cuantum de 460 de euro pentru fiecare perioada, total 1380 de euro. Beneficii totale nete pentru 9 luni lucrate dintr-un an, peste 32 000 de euro.

Se efectueaza transport international in zona BeNeLux, Franta, Germania, Italia cu remorci variate, prelata, box, frig, interschimbabile. Marfuri generale, colete cu ADR intercalate. Curse lungi / grupaje variabile, se ajunge la baza la 2 saptamani. Dispeceri romani, cunostinte de limba engleza sau germana sunt un plus. Se cere experienta minim 2 ani pe comunitate. Se lucreaza in jur de 12-14 ore pe zi, se fac in medie 12 000 km lunar.  Se lucreaza sambata cand este posibila pauza de 24 de ore. Camioane confortabile DAF si Scania, baza cu conditii pentru stationare, camere de dormit, dusuri, toalete pentru soferi, bucatarie, etc. Program de lucru minim 9 saptamani cu 3 acasa, sau preferabil 3 luni cu una acasa. Nu este nevoie de cazare, se sta in cabina sau in baza.

Nu sunam noi in prima faza!!! Nu lasati numere de telefon, nu trimiteti CV-uri! Va rugam sa sunati dumneavoastra la nr 0723302729 sau contactati-ne pe Messenger. Recomandam  sa completati aplicatia noastra https://joburidevis.ro/app/add-profile . Incarcati o poza actuala. Din aplicatie generam un CV tehnic, specific, pe care il trimitem transportatorului in limba tarii respective. Dupa ce va inregistrati, ve-ti fi sunati in maxim 48 de ore. Aceasta este o varianta pentru soferii care doresc sa revina frecvent acasa. Asiguram  intocmirea documentelor de sedere. Cei care nu sunt disponibili imediat pot depune CV-uri pentru joburi ulterioare.

Activitatea se desfasoarea in afara tarii, in UE.

FORMULAR DE CONTACT

  • E-CARGOO AGENCY SRL
    J27/1135/2019, C.U.I. Ro 41732291
    Cap. Soc. 50000 lei
  • Str. Gării 1031, Roznov, Judet Neamt, Romania
  • +40 723 302 729
  • contact@joburidevis.ro